Cainii sunt in primejdie

Avand un animal de companie poate fi unul dintre cele mai minunate lucruri din viata, dar, desigur, vine cu o parte echitabila a responsabilitatii.

Nu numai ca trebuie sa se asigure ca sunt hraniti si adapostiti, proprietarii de animale de companie trebuie sa aiba grija si de sanatatea celui mai bun prieten si uneori pericolele ascunse pot fi acolo unde va asteptati cel mai putin – de aceea expertii avertizeaza acum despre o infectie bacteriana pare sa faca caini bolnavi in unele parti ale Regatului Unit.

Boala se numeste gastroenterita si provoaca umflarea stomacului si a intestinelor si poate duce la disconfort abdominal, durere, diaree si varsaturi.
John Rosie, care a fost veteran din 2004, a declarat: „Vedem o multime de oameni in casa lor, dar a existat un numar mai mare de cazuri, desi nu avem exact rezultatul in privinta a ceea ce cauzeaza boala. Cainii par sa raspunda tratamentului pe care il oferim.”

Conditia este, de obicei, cauzata de consumul de alimente rafinate sau contaminate si, pe masura ce cainii sunt mari fani ai explorarii – in special ceea ce nu ar trebui sa faca – poate fi greu sa ii tinem departe de lucrurile care ar putea fi periculoase pentru ei.

Lasa un comentariu