Cand prietena ta vorbeste, ce spune cu adevarat? – I

Nu este niciun secret faptul ca barbatii au o perioada incredibil de dificila pentru a intelege ce spun femeile cu adevarat. Sigur, amandoi vorbesc aceeasi limba, dar cand o femeie vorbeste, expresiile ei inseamna de obicei ceva total diferit decat se astepta. Daca interpretati gresit, ati putea fi intr-o lume ranita, asa ca am asamblat acest simplu ghid pentru a va ajuta sa intelegeti ce zic femeile cu adevarat atunci cand vorbesc.

Ea spune: Cred ca am nevoie de ceva spatiu

Traducere: Nu ma mai deranjat!

Cand prietena ta spune ca are nevoie de ceva spatiu, poate doreste sau nu sa se desparta de tine. Dar un lucru este sigur: esti prea enervant! Dar, definitia traditionala a enervantului nu se aplica intotdeauna aici. Ceea ce poti interpreta ca un comportament normal ar putea fi enervant pentru ea.

De exemplu, daca o suni in mod constant sa-i spui realizarile tale recente jucand World of Warcraft sau daca simti nevoia sa o suni si sa descrii cel mai recent episod al desenului animat preferat de anime, probabil ca se va enerva. Desi aceasta este considerata o activitate romantica normala, chiar de granita pentru tine, nu o apreciaza.

Solutie: Pentru a remedia aceasta situatie, dati seama ce faci, ca o enervezi si incearca sa te opresti. Sau chiar mai bine, daca doriti sa mentineti o relatie cu orice femeie mai mult de o saptamana, incetati sa jucati World of Warcraft si sa vizionati anime. De obicei, asta functioneaza cel mai bine.

Lasa un comentariu