Care este semnificatia visului ca sunteti gol in public

Vise despre: a fi gol in public

Toti am avut acel vis in care suntem la lucru sau intr-un loc ocupat, cand dintr-o data ne dam seama ca am uitat sa ne imbracam! Modul in care reactionam la acest lucru in visele noastre este cheia pentru a intelege sensul.

Daca sunteti stanjenit dincolo de credinta in goliciunea voastra, acest lucru simbolizeaza o vulnerabilitate sau o stanjenire la un secret pe care il pastrati de la oamenii apropiati de dvs. S-ar putea sa va ingrijorati ca ceva ce vreti sa pastrati ascuns in viata reala devine din ce in ce mai evident si in curand toata lumea va sti.

Fiind dezbracat la munca sau scoala poate simboliza o lipsa de pregatire pentru o sarcina pe care trebuie sa o finalizati. Lipsa de haine inseamna ca va ingrijorati sa uitati sa faceti lucruri importante, iar setarea ofera indicii referitoare la ce zona se refera.

Daca, pe de alta parte, daca va plimbati pe strada complet gol si nimeni nu isi intoarce macar capul spre voi, inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji atat de mult despre lucruri. S-ar putea sa fiti preocupati sa nu fiti penibil la un eveniment sau ca o sa faceti vreo prostie la locul de munca, dar toata lumea care va ignora goliciunea sugereaza ca adanc in jos stiti ca temerile dvs. sunt nefondate si totul se va dovedi OK.

Lasa un comentariu