Cat timp are TikTok functia de family pairing?

Aceste noi actualizari adauga un alt nivel de control si siguranta parentala experientei TikTok. Cu toate acestea, functia Family Pairing a fost lansata pentru prima data la inceputul acestui an.

Copiii care folosesc iphone-uri, TikTok

Functia permite, de asemenea, parintilor sa gestioneze exact cat timp petrec adolescentii o zi folosind aplicatia prin intermediul setarilor Screen Time Management. De asemenea, pot restrange pagina For You a copilului lor la continut adecvat pentru toate varstele prin modul restrictionat.

Seful politicii publice pentru siguranta copiilor, Europa, Alexandra Evans si-ar fi exprimat sprijinul pentru aceasta functie. Ea a declarat: Asocierea familiei ofera adolescentilor o bara de protectie in timp ce descopera TikTok. ”

Vorbind despre noile adaugari la aplicatie, ea a spus: „Actualizarile pe care le facem astazi sunt cele mai recente dintr-o serie de pasi pe care i-am facut pentru a oferi familiilor instrumentele de care au nevoie pentru a crea experienta TikTok potrivita pentru ei.”

„Stim ca atunci cand oamenii se simt in siguranta, se simt liberi sa-si exprime creativitatea”, a spus Evans. „De aceea siguranta este in centrul a tot ceea ce facem.”
Conform Evening Standard, acest sentiment a fost impartasit de Carolyn Bunting, director executiv al Internet Matters.

Ea a vorbit despre cat de important este ca parintii sa fie informati. „Copiii cu parinti care sunt implicati in ceea ce fac online sunt mai siguri online”, a spus ea.

Lasa un comentariu