Ce ne spun visele

Visati ca sunteti in cadere

Multi oamnei se trezesc foarte buimaci si agitati dupa ce au visat ca tocmai au cazut de pe un bloc sau pur si simplu ca sunt in cadere.. Mitul comun este ca daca ati lovit vreodata pamantul, veti muri in viata reala, dar acest lucru, fara indoiala, nu este adevarat.

Visele care se incadreaza va sugereaza ca aveti prea mult pe griji si ca este greu sa faceti fata. Indiferent daca este vorba de acuzatii la domiciliu sau la serviciu, ceva din viata voastra este spiralat din control si incercati disperat sa va tineti de el.

Visele de acest fel pot indica, de asemenea, o teama de a nu trai pana la ceea ce se asteapta de la tine si de a nu reusi intr-un fel. Data viitoare cand te trezesti cu un salt, gandeste-te la ceea ce te ingrijoreaza in viata si la ce poti sa faci pentru a o rezolva.

Vise despre: Sex cu cineva „ciudat”

Visul de a face sex cu postasul sau sotul unui prieten va poate lasa dezlantuit si confuz, mai ales daca nu v-ati gandit niciodata la ei in acest fel. Este tentant sa incepeti sa va ganditi ca poate aveti sentimente secrete pe care nu le cunoasteti, dar inainte de a va declara dragostea, ar putea exista o alta explicatie.

Este posibil sa vedeti o trasatura in aceasta persoana pe care o admirati sau doriti sa o aveti. Mai degraba decat sa indice ganduri pline de inima, intimitatea este doar de a face cu tine imbratisand aceste calitati si dorindu-le pentru tine.

Lasa un comentariu