Cum sa mentii o prietenie fara a depasi limitele – IV

Prieteniile sunt importante pentru multi oameni, cu toate acestea, prieteniile pot fi foarte complicate. Lucrurile nu sunt niciodata usoare in orice relatie, iar prietenia nu face exceptie. Prieteniile au si reguli si este important sa intelegeti bine toate prieteniile .

Respectul trebuie aratat de ambele parti si intelegerea la fel, vechile prietenii sunt mai usor de continuat, deoarece stiti ce este acceptabil si ce asteapta fiecare dintre voi. Noile relatii de prietenie ar putea fi mai greu de inteles, asa ca fiti constienti de faptul ca doar pentru ca credeti ca ceva este acceptabil nu inseamna ca cealalta persoana o va face.

Oamenii au nevoie de spatiu, asa ca retineti acest lucru, daca cineva va spune ca sunteti ocupat atunci respectati cele spuse. Doar pentru ca puteti vedea ca sunt online sau pentru ca stiti ca au planuri cu altcineva, respectati faptul ca au spus ca sunt prea ocupati ca sa va vada. Este posibil sa existe un motiv bun pentru care nu va pot vedea sau prelua apelul.

Oamenii au prieteni diferiti pentru diferite lucruri, unii prieteni ar putea fi sportivi, iar un altul poate fi bine sa mergi la un pahar de vin.

Lasa un comentariu