Cum sa ne uscam corect parul

Tresuri uscate
In timp ce parul deteriorat necesita o doza de proteine, parul uscat necesita pur si simplu umiditate si o multime de acesta! Parul uscat este in general cauzat de excesul de uscare si de coafare. Folositi produsele de coafat care retin umiditatea pentru a reduce efectul de uscare. Kerastase si Aveda au cateva optiuni grozave. Sunt costisitoare, dar nu va trebui sa folositi mult.

Disimularea griurilor
In loc sa incercati sa acoperiti griul incercati sa teseti in evidenta, acest lucru functioneaza ca un efect de camuflaj, facand griul sa para mai mult ca evidentierea blondelor.

Sampon prietenos
Scalpurile noastre imbatranesc la fel ca restul pielii noastre. Scalpul dvs. ofera o baza pentru cresterea parului si ofera nutritia de care are nevoie. Este solul din care creste parul. Samponarea frecventa cu substante de curatare dure imbatraneste cu adevarat scalpul. Incercati sa gasiti un sampon usor, care nu contine sodiu si sulfati, pentru a incetini acest proces pe cat posibil.

Putin cate putin
Uscati cate o sectiune mica de par. Incercarea de a usca sectiuni de par cu o grosime mai mare de un centimetru nu va functiona, deoarece caldura nu va trece bine prin parul gros.

Lasa un comentariu