Cum sa utilizati tehnologia pentru a va dezvolta afacerea in 2018

Este timpul sa aruncati o privire asupra afacerii dvs. si sa vedeti cum puteti sa-i dati un impuls in 2018. Poate ca ati avut in vedere angajarea unui antrenor de afaceri sau chiar v-ati gandit la  ceva mai drastic, cum ar fi o schimbare de nume si rebrand pentru a face lucrurile sa se agite? Dar ati luat in considerare modul in care puteti utiliza tehnologia pentru a va dezvolta afacerea in acest an? Chiar si pentru cei care nu au incredere in tehnologie, este relativ simplu de facut. Iata cum:

Imbratisati mediile sociale

Inca nu aveti un cont de companie pe Instagram? Nu va angajati direct cu clientii pe Twitter? Pierdeti o multime de oportunitati, asa ca este cazul sa folositi tehnologia pentru a creste o alta zona a afacerii dvs. in 2018. Oamenii doresc sa cumpere de la o companie care se simte umana, de aceea intreprinderi precum Target, Amazon si Netflix se descurca bine cand vine vorba de popularitatea online. Ei se angajeaza activ si cauta conversatii cu cei care le cumpara si folosesc feedback-ul pe social media pentru a-si modela afacerea.

Facebook Live este un alt instrument important de a lua in considerare incorporarea in planul de marketing al afacerii dvs., pentru a imbunatati cresterea viitoare. Clientii doresc sa vada ce se intampla in spatele scenei. Aratati-le cum se face ceva in interiorul casei, daca unul dintre expertii dvs. raspunde la intrebarile live – utilizati mediile sociale ca o tehnologie inovatoare care va poate ajuta sa va dezvoltati.

Luati in considerare implementarea software-ului ERP

Acest sistem inovator este cel mai bun pentru cei care conduc intreprinderi mici care au nevoie de putin ajutor atunci cand doresc sa se mute pana la niveluri medii. Software-ul ERP (Enterprise Resource Planning) va permite sa ramaneti in control si sa gestionati totul intr-un singur loc, inclusiv contabilitate, vanzari si marketing.

Gazduirea pe baza de cloud

Avand un site web integrat in orice afacere, inseamna ca clientii pot gasi toate informatiile de care au nevoie despre ceea ce oferiti si unde sa va contactati pe toti intr-un singur loc. Multe companii isi gazduiesc site-ul pe un server comun. Cu toate acestea, acestea pot avea limitari. Nu numai ca sunt rele pentru mediul inconjurator, serverele in sine sunt masini masive care sunt tinute in centre de date din intreaga lume.

Gazduirea pe baza de cloud inseamna ca site-ul dvs. este gazduit online – imaginati-l ca Google Drive sau Office365 – ceea ce permite mai mult spatiu de stocare, uneori optiuni nelimitate in functie de cine alegeti sa lucrati. Este viitorul construirii site-urilor web, deoarece acestea protejeaza mediul si impiedica restrictiile.

Luati in considerare aceste evolutii tehnologice inovatoare si modul in care acestea va pot dezvolta afacerea in 2018, apoi analizati integrarea acestora in planul dumneavoastra pentru anul viitor.

Lasa un comentariu