Cum scapam de parul gras si de firele albe

Sampon argintiu
Indepartati orice ton blond sau alama cu un sampon argintiu. Contine pigmenti de culoare pentru a neutraliza orice ton de galben si a lasa culoarea mult mai stralucitoare. Nu va speriati de culoarea purpurie – este un produs minunat!

Radacini grase
Parul gras poate fi cauzat de aplicarea balsamului la radacini, atingerea frecventa a parului sau doar prin producerea excesiva de ulei din scalp. Incercati sa samponati parul cu apa mai racoroasa si sa va masati scalpul usor pentru a reduce cantitatea de ulei produsa.

Abordarea bobului
Este esential sa obtineti bobul de lungime potrivita pentru fata dvs., deoarece bobul poate fi orice lungime de la maxilar pana la umar. Daca aveti o fata rotunda, asigurati-va ca bobul este mai lung decat lungimea maxilarului, altfel va accentua doar rotunjimea fetei. Daca aveti o fata ceva mai lunga, nu aveti bobul prea mult sau va va face fata sa para mai lunga.
Culoarea lunga a bobului si blonda moale a lui Jennifer Aniston se implinesc reciproc si se confrunta perfect cu fata si ofera un aspect relaxat, fara efort.

ridichi
Folositi sucul de ridiche fiert pentru a va ajuta sa scapati de matreata. Pur si simplu maseaza scalpul si apoi clateste. Da, serios!

Lasa un comentariu