Dragostea nu este lucrul cel mai important intr-o relatie

Pur si simplu, nu exista o problema ca relatiile sunt dure. Nu conteaza cu adevarat daca tocmai incepeti sau daca ati fost intr-o relatie in ultimii 20 de ani, va fi greu. De fapt, majoritatea relatiilor se bazeaza intr-adevar in jurul compromisului. Trebuie sa fii capabil sa faci compromisuri si sa intelegi de unde vine partenerul tau. Nu numai acest lucru, dar partenerul trebuie sa inteleaga de unde vii. Inutil sa spun, relatiile sunt dure. Toate acestea fiind spuse, nu trebuie sa te cobori in groapa inca. Doar pentru ca relatiile se refera la un compromis, nu inseamna ca nu pot fi iubitoare sau rodnice. Majoritatea oamenilor si expertilor in domeniu v-ar spune chiar ca iubirea nu este cel mai important lucru intr-o relatie.

Daca iubirea nu este cel mai important lucru dintr-o relatie, atunci ce ar putea fi cel mai important lucru?

Acceptare

La sfarsitul zilei, totul se va intoarce chiar la compromis. Fiecare are propriile sale calitati si moduri de a face cu lucrurile. De exemplu, atunci cand masina dvs. se defecteaza, puteti aborda in mod sistematic situatia privind la alternator, apoi treceti la urmatoarea componenta. Ei bine, acest lucru nu ar putea fi cazul iubitului tau. El sau ea ar putea intra direct in isterie. In timp ce acest lucru nu poate parea cel mai practic raspuns pentru tine, este pentru iubitul tau. De fapt, ar putea fi doar o reactie normala la ei. Acesta este un lucru cu care va trebui sa inveti sa faci fata. Nu numai acest lucru, dar nu va fi singurul loc in care sunteti diferiti.

Exista multe alte domenii in care opiniile dvs. de abordare difera. Acesta este motivul pentru care acceptarea si toleranta sunt atat de importante intr-o relatie. Sau poate daca credeti ca dragostea inca mai conteaza si doriti sa gasiti si sa intalniti single-uri in zona dvs., folositi loveflutter.com. Asigurati-va ca nu incercati niciodata sa schimbati persoana care este iubitul dvs. pentru ca nu vad nimic in neregula cu cine sunt. De fapt, s-ar putea sa se jigneasca moral doar prin faptul ca nu-ti place ceva despre caracterul lor

Lasa un comentariu