Idei pentru invitatii de Halloween

Invitatii fantoma
Veti avea nevoie de o batista alba mica (sau servetele ).

Asezati batista pe masa si scrieti informatii despre petrecere intr-o spirala in jurul marginilor, asigurandu-va ca lasati partea centrala complet alba. Cand ati terminat, infasurati batista in jurul unei acadele/ ciubuc cu un maner de lemn.

Fixati-l cu o banda elastica in partea superioara a acadelei, apoi desentai ochi cu un stilou negru.

Invitatii gravate in piatra

Taiati o forma de piatra din carton gri si scrieti R.I.P cu majuscule in partea de sus.

Scrieti informatii despre petrecere  dedesubt – aceste invitatii se indoaie in jumatate pentru a se potrivi perfect intr-un plic gata pentru a fi trimise.

Invitatii de dovleac
Optiunea usoara: prindeti niste cartofi portocalii si formati in proportii de dovleac (cu foarfece), apoi scrieti pe ele  mesajul.

Optiunea mai buna (mai buna!) Pentru vecini: trimiteti un mic dovleac prin posta cu detalii despre petrecere atasate pe o eticheta mica.

Supermarketurile  s-au inmultit in mod obisnuit cu dovleci reale sau gonflabile in jurul Halloween-ului. Alegerea este a ta!

Hogwarts scrisoare
Toata lumea sub varsta de 30 de ani a visat la un moment dat sa primeasca o scrisoare Hogwarts. Deci, de ce sa nu faceti cateva vise intr-o invitatie in stil Hogwarts.

Pur si simplu incarcati imprimanta cu hartie pergament si imprimati invitatiile pe ea (asigurati-va ca ati selectat un font optim).

Apoi, puneti scrisoarea intr-un plic pergament crem si pentru acel strop de magie, luati ceara rosie topita si o stampila si sigilati scrsoarea.

Lasa un comentariu