Ingriji faciale pentru copii: saloane/ specialisti

„Este ingrijorator”, a declarat specialistului consultant, Sadaf Jaffari, online Fabulous. „S-a inregistrat o crestere uriasa a interesului pentru tratamente cosmetice non-chirurgicale. Nu as incuraja tinerele fete sa aiba ingrijiri faciale sau orice tratament. As sfatui doar sa folositi blocaje solare. Cei mai tineri au un aspect facial, cu atat mai tineri ar putea sa incerce ceva nou. ”

Expertii sunt, de asemenea, ingrijorati de faptul ca punerea prea mult accent pe aspectul fizic la o varsta frageda ar putea duce la probleme cu anxietatea si depresia mai tarziu, si pentru a determina copiii sa isi rateze sansa de a se bucura intr-adevar de a fi copii inainte de adolescenta.

Dar proprietarii salonului spun ca o zi spa pentru copii este in esenta o zi distractiva si un mod inofensiv pentru cei mici de a se lega cu mama sau sora mai mare. De fapt, Tru Powell, care conduce Kandy Girl Kids Spa din Birmingham, spune ca tratamentele salonului pot ajuta de fapt cu respectul de sine.

„Lumea ii invata pe copii ca ingrijirea de sine si iubirea de sine sunt importante”, explica el. „Am facut facials si masaje pe trei ani, individual si pentru pachete de petreceri”, a declarat ea publicatiei.

„Folosim produse ecologice. Nu face neaparat nimic altceva decat distractia. Copiiilor le plac mirosurile de aici.”

Lasa un comentariu