Jocuri pentru toata familia

Se apropie Craciunul, asa ca va propunem cateva jocuri amuzante care o sa inveseleasca toata familia.

Test de memorie

  • Cati jucatori?

Minimum 3 jucatori!

  • Obiectivul

Amintiti-va cat mai multe articole au fost eliminate dintr-o tava dupa cum puteti

  • Cum se joaca:

Obtineti 10-15 obiecte mici de Craciun si puneti-le pe o tava.

Incercati lucruri cum ar fi un ciorap de Craciun, poate una sau mai multe ornamente, cookie-uri de Craciun, taietori cookie, hartie de ambalaj, lumanare de Craciun, arc, film de Craciun,  etc …

Puneti tava jos sau faceti o plimbare cu tava si permiteti oamenilor sa o studieze timp de 1 sau 2 minute. Apoi scoateti tava din camera.

Acum, dati tuturor o bucata de hartie si un creion si sa le scrieti cat mai multe dintre elementele pe care le pot aminti. Cel care contine cele mai corecte elemente scrise castiga.

Cluedo

  • Cati jucatori?

4 sau mai multi

  • Obiectivul

Toata lumea incearca sa „ucida” o alta persoana, pur si simplu dandu-le un obiect de Craciun fara sa-si dea seama. Daca acea persoana o ia, atunci mor! Ultimul, in picioare – cu mana goala – este castigatorul.

  • Cum se joaca:

Fiecare persoana isi scrie propriul nume pe o bucata de hartie, plus un obiect de Craciun in casa, care ar putea fi usor transferat cuiva (fara pomi de Craciun!). Apoi, fiecare persoana extrage numele dintr-o punga si un obiect. Trebuie sa i-l dai persoanei pe care ai extras-o si daca aceasta il ia fara sa realizeze iese din joc

Daca o persoana moare, trebuie sa ii deacriminalului biletului si obiectul lor.

Ultimul castigator!

Lasa un comentariu