Lucrurile importante intr-o relatie – II

Comunicarea este cheia
Doar pentru ca nu va place modul in care partenerul dvs. face lucrurile sau doar pentru ca nu va plac lucrurile despre el, nu inseamna ca trebuie sa le pastrati imbuteliate in interior. Acest lucru va duce la mai multe frustrari si probleme viitoare. Comunicarea este esentiala in orice relatie si veti auzi expertii spunand asta inca o data. Nu conteaza daca ai intalnit potentialul sot intr-o aplicatie de intalnire sau daca i-ai intalnit in viata reala, trebuie sa poti comunica eficient unul cu celalalt.

Amintiti-va doar sa abordati fiecare situatie cu precautie extrema si cat mai multa finete. Nu doriti sa faceti nimic pentru a jigni partenerul, deoarece ar putea duce doar la un potential argument, iar acest lucru este un lucru pe care toate partile implicate doresc sa-l evite cu orice pret.

Sensibilitatea este o necesitate
Acesta probabil ar trebui sa fie undeva in varf, deoarece sensibilitatea la maturitatea dvs. va ajuta sa fiti mai deschisi si intelesi. Unul trebuie sa fie suficient de sensibil pentru a intelege ce ii face partenerului sau trist, furios si fericit. Daca nu puteti intelege si admite aceste lucruri foarte de baza, atunci puteti sa mergeti si sa spuneti ca relatia este stricata chiar de la inceput. Oricare ar fi situatia, amintiti-va doar ca aceasta este si o strada cu doua sensuri. De asemenea, partenerul tau nu trebuie sa stie ce te innebuneste, ce te face furios si trist, dar trebuie sa inteleaga asta la maxim.

Respect total si complet
Unii experti in domeniu ar putea clasifica sensibilitatea si respectul ca fiind acelasi lucru. Este adevarat ca acestea ar putea fi mai mult decat similare, dar ar trebui sa se afle intr-adevar in doua clasificari diferite. A fi sensibil inseamna mai mult despre a fi deschis si a accepta trasaturile partenerului tau, in timp ce a fi respectabil inseamna mai mult sa respecti alegerile, familia si opiniile celuilalt individ. Acum, asta nu inseamna ca trebuie sa fiti intotdeauna de acord cu ceea ce spune partenerul. De fapt, exista sanse mari ca noua ori din zece sa nu fie de acord cu ceea ce spun sau gandesc.

Cheia este sa nu-i lasam sa nu se intample acest lucru, sprijinind in acelasi timp si actiunile si gandurile lor. Acesta este un lucru care nu va arata doar ca ai respect pentru relatie, dar va arata ca ai respect pentru partenerul tau ca individ sau fiinta umana, ceea ce este un lucru care va parcurge un drum lung in orice relatie.

Lasa un comentariu