Maine sunt cele mai multe nasteri datorita acestui motiv

Datorita britanicilor care se ocupa de Boxing Day, maine este cea mai populara zi pentru nasterea unui copil conform celui mai recent studiu. 26 septembrie este cea mai populara zi pentru nastere printre britanici datorita unei sesiuni aburitoare de Boxing Day. Daca derulam inapoi noua luni de la aceasta data de 26.09, ne putem da seama ca mii de britanici au avut un Boxing Day foarte vesel, arzand acele calorii in plus castigate la masa de Craciun printr-o noapte luna.

Potrivit studiului realizat de thortful.com, care a analizat datele din baza de date a guvernului britanic privind nasterile , 2.000 de nasteri urmeaza sa se intample maine, datorita relatiilor sexuale jolly Boxing.

Acesta este un varf abrupt din media a 1.800 de nasteri pe zi.

Deci, de ce pe 26 septembrie? S-ar putea să fie datorita faptului ca in perioada Craciunului cuplurile care au mai mult timp liber si, desigur, un pahar sau doua de baileys inainte de a se duce in pat. Nu mai vorbim de paharul de vin in plus, dupa petrecerea de Craciun de la locul de munca, pentru a obtine  dispozitia necesara pentru intimitate in dormitor. Desi, potrivit Oficiului pentru Statistica Nationala, s-ar putea datora faptului ca parintii planifica  nastere copiilor  la inceputul anului scolar.

Pentru a sarbatori cea mai populara zi de nastere din Marea Britanie, thortful.com a creat o gama de carti de nastere pentru limba si obrazul pentru cei care sarbatoresc 26 septembrie ca zi speciala.

Cu toate ca, britanicii nu sunt singurii care  au fost ocupati de Boxing Day, atat din Noua Zeelanda, cat si din SUA, cele mai multe nasteri sunt inregistrate pen 26.09.

Lasa un comentariu