Meghan Markle si petrecerea bebelusului

Meghan Markle s-a dus la New York pentru a fost in vizita la unii dintre cei mai apropiati prieteni ai ei, unde i-a fost organizata petrecerea copilului care costa aproximativ 383.000 de lire sterline.

Petrecerile pentru bebelusi sunt  populare in SUA, dar au crescut in popularitate in Marea Britanie cu numarul crescut de vedete care isi organizeaza propriile petreceri excentrice! Cele mai multe petreceri pentru bebelusi includ jocuri tematice,  cadouri pentru mama care urmeaza sa fie.

Cu toate acestea, participantii la petrecrea lui Meghan nu au putut sa vada reactia fata de darurile lor, deoarece aceasta a refuzat sa le deschida pana cand s-a intors la Londra impreuna cu printul Harry.

Gayle King a fost una dintre persoanele invitate la petrecre a dezvaluit gestul dulce al lui Meghan in timp ce vorbea cu colegii ei de pe CBS This Morning. Gayle a spus: „Nu a deschis nici unul din cadouri pentru ca vrea sa faca asta cand se intoarce la Londra, cand ea si Harry se intorc impreuna.” Ea a adaugat: „I-am oferit ceva ce cred ca e foarte frumos. Dar stii, este o persoana foarte privata. Cred ca ar trebui sa decida ce vrea sa spuna despre asta.

Se crede ca petrecrea pentru bebelus a fost organizat de apropiatii lui Meghan, Jessica Mulroney, Serena Williams si Genevieve Hillis. Printre participanti se numara co-starul lui Meghan’s Suit, Abigail Spencer, si prietenii Misha Nonoo si Amal Clooney.

 

Lasa un comentariu