Modalitati de a apropia femeile de lumea tehnologiei

In mod traditional, se asteapta ca femeile sa ramana acasa si sa aiba grija de bunastarea copiilor lor, iar barbatii trebuie sa iasa din casa pentru a-si castiga existenta. Se poate obtine trafic de site de inalta calitate vizitand site-uri de incredere. Cercetarile au fost facute anterior de companiile americane care afirma ca doar 25% din locurile de munca IT sunt detinute de femei si doar aproximativ 14% dintre acestea sunt directori de varf.

In acest timp modern, numarul femeilor care lucreaza in industria IT este in crestere. Iar internetul este factorul central pentru conducerea feminismului. Accesul la tehnologie si controlul acestuia ajuta la eliminarea diferentei de gen. Femeile de astazi pot acum sa creeze solutii si sa produca inovatii care pot fi esentiale in cunoasterea tehnologica a femeilor.

Exista modalitati dovedite de a imputernici femeile in tehnologie care repare diversitatea de gen.
Constientizarea fata de provocarile cu care se confrunta femeile in cadrul organizatiei sau in industria calculatoarelor este vitala. De cele mai multe ori, femeile sunt subreprezentate. Lumea tehnologiei este dominata in cea mai mare parte de specia masculina cu impresia ca tehnologia este controlata de controlorii inteligenti masculini care o fac mai orientata spre barbat.

Predarea femeilor in industria tehnologiei este foarte benefica pentru cariera fiecarei femei. Capacitatea de a mentora femeile va cultiva cultura femeilor care se pot sprijini reciproc. Tehnologia digitala ofera femeilor posibilitatea de a cerceta, gasi si impartasi informatii care pot genera venituri pentru a contribui la imbunatatirea calitatii vietii acestora.

S-a raportat ca femeile din intreaga lume sunt cu 21% mai putine probabil sa detina un obiect gadget decat barbatii. Sprijinirea femeilor pentru a avea acces la internet prin folosirea tehnologiei va deschide multe oportunitati si poate genera profituri uimitoare, in special in dezvoltarea lor sociala si economica.

Tehnologia, in special mass-media digitale, a imbunatatit viata femeilor, facand vocea lor sa fie auzita in societate. Mass-media digitale ajuta la raspandirea si amplificarea ideii unei femei si pot fi impartasite in diferite comunitati din intreaga lume. Femeile pot fi imputernicite prin impartasirea propriilor ganduri si prin posibilitatea de a fi auzite in retelele sociale. Participarea online poate fi folosita ca influenta sociala pentru a face diferenta si a putea conduce in cele din urma. Internetul a oferit un loc pentru construirea comunitatii. Exista multe organizatii de femei care au o prezenta online puternica.

Inceputul unei afaceri este facilitat prin tehnologii si prin mijloace media digitale. In prezent, femeile au deschis afaceri online mici, cum ar fi vanzarea de articole si servicii. Aceasta genereaza venituri care asigura nevoile familiei. Tehnologia a eliberat femeile si mamele de treburile casnice si de ingrijirea copiilor. A schimbat viata femeilor, in special in lumea muncii. Introducerea de noi tehnologii a sporit potentialul pentru oportunitati economice. Multe organizatii si mari companii se asigura ca toate femeile vor putea acum sa se adapteze si sa inoveze noile tehnologii pentru a-si imbunatati modul de viata. Femeile expuse noilor tehnologii beneficiaza de o crestere a oportunitatilor profesionale. Aceasta are ca rezultat si o mai mare independenta si un bun simt al securitatii si o mai mare libertate. Abilitatea de a intelege si de a folosi tehnologiile are un impact asupra libertatii de exprimare, a cunostintelor si a oportunitatilor de cariera ale femeii.

Multe companii de astazi creeaza medii sigure deoarece recunosc abilitatile femeilor. Ei vroiau sa elimine total decalajul dintre femei si barbati prin adaptarea produselor si serviciilor lor la femei. Produsele lor sunt realizate pe baza nevoilor reale ale femeilor, luand in considerare experientele lor. Integrarea dezvoltarii de produse specifice sexului ajuta femeile sa obtina acces la tehnologii si sa le poata folosi pentru a-si imbunatati viata.

Rolul femeilor in forta de munca tehnologica s-a schimbat semnificativ. Cresterea numarului de femei angajate in lumea tehnologica a devenit o oportunitate si o provocare. Femeile au devenit exceptionale in domeniu si au primit sprijinul si recunoasterea pe care o merita.

 

Lasa un comentariu