Munca devine mult mai usoara cu imprimantele multifunctionale Xerox AltaLink

Traim intr-un secol al vitezei in care totul trebuie sa se intample acum si aici. Aceasta viteza cu care lucram este un rezultat al dezvoltarii tehnologice pe care am cunoscut-o cu precadere in ultimii ani. In momentul actual, piata este saturata de tot felul de produse ce functioneaza pe baza de noi tehnologii menite sa sporeasca nivelul de trai al beneficiarului si totodata sa micsoreze timpul de lucru al acestuia.

Cu toata tehnologia, inca nu putem sa spunem ca am scapat de birocratie. In ziua de astazi, teancuri de foi sunt umplute cu cerneala si folosesc in diverse scopuri precum: oferte, contracte, articole, etc. pentru diverse companii care activeaza in domeniul bancar sau in domeniul de stat, tipografie etc. Toate aceste hartii sunt un rezultat al zicalei “ Ce-i mana nu-i minciuna.” Deoarece niciodata nu o sa scapam de clasicul teanc de hartii, oamenii s-au gandit cum sa sporeasca acest procedeu, sa il faca mai simplu si mai fiabil. Astfel, compania AltaLink a adus in fata comerciantilor o serie de imprimante multifunctionale menite sa sporeasca confortul oamenilor.

RTSoL se mandreste cu imprimante multifunctionale AltaLink de ultima generatie

RTSoL a facut un studiu amanuntit si a dorit sa detina in catalogul propriu doar aparatura de ultima generatie care sa se diferentieze atat prin caracteristici cat si prin pret. Astfel, tehnologia intalnita in seria de imprimante AltaLink s-a dovedit a fi cu mult peste asteptarile clientilor, iar pretul este situat intr-un raport direct cu tehnologia intalnita. Astfel, imprimantele Altalink B 8000 si C 8000 s-au dovedit alegerile cele mai bune, fiind dedicate cu precadere mediului de afaceri prin tipul de securitate prevazut in calculatorul imprimantei.

Aceste imprimante AltaLink isi dovedesc multifunctionalitatea prin puterea de scanare, imprimare, xeroxare etc. Pe langa acest lucru, sunt prevazute cu o interfata extrem de usoara pentru a facilita intelegerea si pentru a usura munca celui care le foloseste.

Pe partea de securitate, se poate instala un fisier cu documente securizate. Astfel, doar persoana care are codul PIN poate sa acceseze fisierele. Acest lucru aduce un mare plus pentru cei care detin documente importante. Pe langa acest lucru, datorita tehnologiei de care dispun aceste imprimante, se poate face scanarea sau imprimarea documentelor din Google Drive, DocuShare, Microsoft, etc, iar imprimarea acestora se realizeaza cu ajutorul telefonului de tip smart, sau a calculatorului, prin conectarea cu imprimanta AltaLink.

Desigur, aceste imprimante multifunctionale AltaLink beneficiaza de o sumedenie de functii menite sa usureze munca de birou si totodata sa pastreze fiecare document securizat, ceea ce le face solutia perfecta pentru companii.

Lasa un comentariu