Nu caut o relatie acum – ce inseamna – II

Ea spune: Nu caut o relatie acum

Traducere: Nu caut o relatie cu tine!

Acest lucru apare de obicei foarte devreme intr-o relatie. Ce inseamna cu adevarat este ca a facut o greseala iesind cu tine si regreta profund acum. Poate ca a crezut ca poate trece peste faptul ca inca locuiesti in subsolul parintilor tai (chiar daca ai 35 de ani), sau ca dependenta ta de Justin Timberlake ar putea fi trecuta cu vederea, dar nu este chiar cazul.

Remediu: este trist, dar daca ati ajuns la acest punct, relatia dvs. s-a terminat destul de mult. Cel mai bun lucru de facut este sa fii barbat si mergi sa le spui tuturor prietenilor tai cat de rea a fost persoana si ca mirosea a broccoli. Acest lucru ajuta de obicei. Sau puteti asculta doar CD-ul dvs. Justin Timberlake si mancati inghetata pana cand toate grijile va vor fi inecate in 5 picturi din jumatatea coapte a lui Ben & Jerry. In orice fel functioneaza …

Ea spune: Cred ca avem nevoie de o pauza

Traducere: Vreau sa vad daca exista tipi mai buni pe piata!

Daca lucrurile merg bine, femeile nu au nevoie de o pauza. Dupa natura, majoritatea femeilor le place sa fie in relatii monogame. Deci, daca spune ca are nevoie de o pauza, fie cauta pe cineva mai bun decat tine, sau a gasit deja pe cineva si vrea sa o faca sa se termine fara sa te enerveze.

Remediu: daca spune ca vrea o pauza, fii de acord cu ea. Apoi, du-te sa gasesti cea mai frumoasa fata pe care o poti lua si incepe sa te intalnesti cu ea! Mai devreme sau mai tarziu, va vedea greseala pe care a facut-o sa te lase, sau veti fi amandoi fericiti cu noii parteneri. Cine stie..

Lasa un comentariu