Probleme care apar in timpul relatiei tale – II

Viata, in general, se refera uneori la daruire si la altii, dar atunci cand exista mai multa daruire sau mai multa acceptare intr-o prietenie, aceasta devine inegala. Lucrurile pe care le poti simti se vor arata in modul in care poti face fata unei situatii sau in modul in care proiectezi sentimentele pe care le ai asupra altcuiva.

Trebuie sa va amintiti ca doar pentru ca va puteti lupta cu emotiile nu inseamna ca sunteti langa partenerul ideal. Mai ales daca are probleme suplimentare, cum ar fi dependenta de alcool, care va contribui la modul in care va simtiti . Acest lucru poate fi vazut in modul in care puteti aborda provocarile dificile care apar in viata. Modul in care gestionati problemele poate crea sau rupe o relatie.

Desi este posibil sa nu gandesti intotdeauna asa cum ai privit primii oameni din viata ta, aceasta arata in modul in care ti-ai putea descurca in viata. A face fata problemelor din viata ta nu este intotdeauna o sarcina usoara. Data viitoare cand apare o problema intr-una dintre relatiile tale, fa un pas inapoi si gandeste-te la cateva lucruri importante.

A fost situatia atat de importanta? Cum ati reactionat la problema care a aparut?

Reactia pe care ati redat-o situatiei a fost justificata la ceea ce s-a intamplat sau ati reactionat excesiv?

Cand te-ai linistit, uita-te cu adevarat la ceea ce ai fi putut face diferit

Lasa un comentariu