Sunt eu problema relatiilor mele? – I

Te lupti cu relatiile tale? Aceasta nu inseamna o relatie romantica. Relatiile vin in multe feluri, de la prietenii la frati sau la relatiile dintre parinti / copii. Daca te lupti cu mentinerea unei relatii puternice, te-ai intrebat vreodata daca esti tu persoana potrivita? sau cei care detin problema cheie a motivului pentru care pare dificil?

Cand esti copil, una dintre primele legaturi sau relatii pe care le vei experimenta este cu familia ta. Acest lucru poate afecta relatiile pe care le aveti mai tarziu in viata. Copiii formeaza ceea ce este cunoscut sub numele de stil de atasament, asa ca, in functie de modul in care vad prima relatie pe care o formeaza, vor sculpta modul in care formeaza prietenii, relatii de munca sau vad partenerul de viata pe care il aleg.

Daca un copil este crescut intr- o familie iubitoare, acest lucru il face sa se simta foarte sigur ca persoana mai tarziu. Te face sa te simti confortabil cu cine esti, o persoana increzatoare este mai probabil sa se simta stabila si mai putin anxios. Nu ai tendinta sa cauti aprobarea nimanui.

Cand unui copil nu i se arata dragoste in dezvoltarea timpurie, acesta se va dezvolta, simtindu-se mai anxios cu privire la cat de confortabil este in celelalte aspecte ale vietii sale. De la scoala la autoritati pana la romantism. Ei trebuie sa se simta cautati de o alta persoana devine mai important decat nevoia de a se iubi pe ei insisi sau de a se simti confortabil cu cine sunt in calitate de persoana.

Lasa un comentariu