Un scurt ghid de ondulat parul

Multora dintre noi care nu am fost inzestrate cu bucle naturale ne place sa ne indreptam parul. Ne place felul in care parul se aranjeaza in acele bucle mari, voluminoase, care se simt moi si totodata “puternice”. Ne place felul angelic in care ne incadreaza forma chipului si cum stralucesc sub razele soarelui.

Un astfel de stil ne face sa ne simtim increzoare si “feroce” precum niste leoaice. In situatia in care nu suntem inzestrate natural cu aceste bucle, exista numeroase ustensile care ne pot ajuta sa ne cream aceste bucle, printre care una dintre cele mai populare este ondulatorul de par, comercializat in prezent in multe forme in magazine.

Ce aparate sunt cele mai populare pentru ondulat parul?

Ondulatorul de par

Unul dintre cele mai clasice moduri de a iti crea bucle este daca te folosesti de cel mai bun ondulator de par conic pentru bucle lejere.

Este foarte usor sa iti faci o coafura cu bucle cu ajutorul unui ondulator de par. In functie de marimea ondulatorului de par, poti crea bucle “stranse” sau mari, sau stilul acela elegant de bucle ondulate care aduce aminte de imaginea lui Farrah Fawcett.

Unii oameni sustin ca daca fixezi buclele in cap in timp ce se racesc, prin anumite agrafe sau alte accesori de par cu acest rol, vei face ca aceasta coafura sa tina mai mult timp. De asemenea, poti opta pentru stabilizarea buclelor cu ajutorul anumitor spray-uri speciale pentru asta.

Placa de indreptat parul

Da, ai citit corect. S-ar putea sa para o contradictie, dar exista anumite placi de indreptat parul care iti permit sa ti-l ondulezi.

In general, placile de indreptat parul care permit acest lucru creeaza bucle frumos stranse, care sunt uneori chiar mai usor de realizat decat daca ai folosi un ondulator clasic.

Prin folosirea unei placi de indreptat parul in acea maniera care iti va permite sa iti ondulezi firele drepte si rasucirea cu o tehnica foarte specifica, iti poti ondula toate firele de par in doar cateva minute. Aceasta tehnica speciala nu este chiar atat de usor de invatat, dar treptat, prin practica, vei reusi sa inveti sa o stapanesti destul de bine.

O maniera in care poti ajunge sa inveti acest lucru destul de repede este sa urmaresti tutorial pe Youtube despre cum iti poti ondula firele de par folosindu-te de o placa de intins parul. Exista persoane care explica asta foarte bine.

Lasa un comentariu