Unica.ro ne dezvăluie de ce Rich Girls Studios este unul dintre cele mai bune studiouri de videochat

La început de octombrie, Unica.ro a ales sa dezvăluie cititorilor într-un material amplu de ce este studioul de videochat Rich Girls Studios unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din lume.

În primul rand, se poate observa cum industria de videochat este în continuă expansiune în Romania și nu numai. Jobul de model de videochat este recunoscut ca fiind unul contemporan, iar modelele de videochat sunt răsplătite pentru munca depusă și în cadrul anumitor gale de profil, precum gala organizată la sfârșitul lunii septembrie la Praga, Ynot Awards 2018, aflată la ce-a de-a 8-a ediție.

Rich Girls – studio de top în cadrul Galei Ynot Awards 2018!

Unica.ro menționează modul în care studioul Rich Girls a strălucit la acest eveniment, unde a obținut doua trofee importante și anume Best Cam Studio Overall și Best Live Cam Model.

Nu este prima oară când Rich Girls Studios a obținut distincția de Best Cam Studio Overall, unul dintre cele mai importante premii care se acordă anual în cadrul acestei gale. Echipa de la Rich Girls Studios a câștigat pe merit acest premiu și în anul 2017. Practic, câștigarea acestui premiu și în anul 2018 nu face altceva decât să evidențieze evoluția pozitivă a acestui studio și focusul asupra performanței.

Best Live Cam Model – un exemplu de rafinament și eleganță

Unica.ro povestește cititorilor importanța câștigării celui de-al doilea premiu, Best Live Cam Model.

Acesta a fost câștigat de modelul Roxana, care a impresionat audiența prin ținuta elegantă, prin strălucire și rafinament. Succesul ei este rezultatul unei munci intense de echipă, unde trainerii profesioniști, dar și fotografii sau cei din echipa de IT au rolul lor important în acest domeniu.

Roxana a susținut faptul că este mândră să facă parte din echipa Rich Girls Studios și că se bucură că a câștigat acest trofeu, care va fi adăugat cu mândrie în colecția de trofee ce reflectă profesionalismul și dedicarea echipei ce formează acest studio.

Modelele Rich Girls Studios au avut ocazia să exploreze încântătorul oraș Praga

Rich Girls - Praga Excursie

Unica.ro descrie cititorilor cum echipa Rich Girls Studios a profitat de această gală pentru a se bucura și de o binemeritată mini-vacanță în superbul oraș Praga, vizitat anual de sute de mii de turiști din întreaga lume.

Aici, modelele au avut ocazia sa se destindă, să se distreze, să viziteze principalele obiective puternice și să se angajaze în sesiuni de shopping binemeritate. Ele s-au întors in București cu numeroase haine noi, precum și cu bijuterii și parfumuri care să le scoată în evidență strălucirea intrinsecă.

Nu doar Roxana a fost în centrul atenției, ci și colegele sale, care s-au bucurat de o vacanță de vis.

Pentru anul 2019, întreaga echipă de la Rich Girls Studios și-a propus să își mențină prestigiul și mai ales să câștige în continuare trofee care să reflecte profesionalismul și dedicarea.

Lasa un comentariu