Victoria Beckham o duce pe Harper la tratamente faciale

Expertii sunt ingrijorati ca tratamentele de frumusete pentru copii ar putea cauza probleme de sanatate mintala mai tarziu.

La inceputul acestui an, Victoria Beckham a impartasit fotografia fiicei ei de sapte ani, Harper, avand o „ingrijire faciala pentru bebelusi” cu Dr. Barbara Sturm (cea mai cunoscuta pentru pionieratul „vampirului facial”) pe povestile sale despre Instagram.

Dar, in timp ce Harper arata adorabil pe masura ce se relaxase pe patul de tratament al doctorului Sturm in capacul de hartie de dus, unii erau nelinistiti, sugerand ca Victoria ar fi putut incuraja fiicei ei sa creasca prea repede. Cu coafura ei nou, ea este deja pe drumul spre a deveni o versiune „mini-me” a mamei ei.

Ingrijorator, una din cinci fete din Marea Britanie declara ca sunt nefericite cu trupurile lor, potrivit GirlGuiding UK. Si expertii sunt ingrijorati de faptul ca tendinta crescanda pentru tratamentele de infrumusetare pentru copii ar putea duce la incercarea mai multor tratamente extreme sau chiar mai tarziu la o interventie chirurgicala cosmetica.

 

Lasa un comentariu